Dagelijks Bestuur

Wijkplatform Patrimonium is helemaal terug van weggeweest!

Na een korte afwezigheid heeft het wijkplatform een nieuwe doorstart gemaakt in 2013 met nieuwe mensen. Vol enthousiasme richten we ons op de wijk.  Maar hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dus meld je aan en kom ons team versterken!

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Doe mee met Wijkplatform Patrimonium als bestuurslid, lid of contactpersoon.

Het wijkplatform in Patrimonium is een bewonersorganisatie gericht op buurt- en wijkbeheer. Een belangrijk taak is belangenbehartiging en het ondersteunen van (groepen) wijkbewoners bij het verbeteren van de woon- en leefomstandigheden. Het bestuur van het wijkplatform zoekt contactpersonen (die incidenteel helpen met activiteiten), leden en bestuursleden om de wijkorganisatie te verstevigen. Het gaat erom met elkaar de straten en buurtjes gezellig en leefbaar te maken. Iedereen die aanwezig is op een wijkplatformbijeenkomst, maakt op dat moment deel uit van het wijkplatform. Het (werk)bestuur bestaat nu uit een aantal dagelijks bestuursleden (voorzitter, secretaris/notulist en bestuursleden) zonder een specifieke taakomschrijving. Nieuw in de opzet wordt het creëren van een netwerk van contactpersonen in de wijk.

Bestuurslid/lid of contactpersoon worden van de nieuwe wijkorganisatie, iets voor u? Voelt u het soms kriebelen om zelf de handen uit de mouwen te steken? Hebt u duizend en één (digitale) ideeën om van onze wijk een aangename wijk te maken, maar weet u niet goed via welke weg dit kan? Dan kan bestuurslid of contactpersoon wellicht iets voor u zijn.

 _____________________________________________________________________________________________________________________________

Leden:

Marjolein van Deene

Marianne Heil

José Kuipers

Jacqueline Quarles van Ufford

Liesbeth Wielders

Frank Wijlens

Thea Wouters

 

Contact Persoon

Marianne Heil

 

Heeft u vragen of opmerkingen voor het wijkplatform, dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.